درخت پسته در مناطقی رشد می کند که هم فصل زمستان که می تواند جوانه را از حالت خواب خارج کند و هم تابستان گرم است.
این درخت به خشکی و درجه حرارت بالا مقاوم است، اما به رطوبت و رطوبت ثابت به خوبی پاسخ نمی دهد.
ارتفاع درختان پسته اکبری ایوب به حدود 30-25 فوت می رسد.
آنها درختان برگریز با تاجی متراکم و یک یا چند تنه هستند.
این ظاهر آنها را به گزینه خوبی برای گیاهان زینتی تبدیل می کند.
در شرایط مساعد، یک درخت می تواند برای چندین قرن رشد کند و محصول تولید کند.
در این نوع آجیل است که نسبت بهینه کالری، اسیدهای آمینه، مواد معدنی و ویتامین ها رعایت می شود.
به عنوان مثال، آنها حاوی مقدار زیادی منگنز، مس و فسفر و همچنین پتاسیم و منیزیم هستند.
از نظر ویتامین ها، پسته سرشار از ویتامین های گروه B به خصوص B6 است.
در اینجا، این عنصر تقریباً بیشتر از جگر گاو است.
برای جبران میزان مصرف روزانه ویتامین B6، کافی است یک فرد بزرگسال فقط 10 عدد آجیل در روز بخورد.
پسته همچنین به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود که توسط ترکیبات فنلی و محتوای ویتامین E ارائه می شود، ارزشمند است.
خواص آنتی اکسیدانی به حفظ جوانی بدن کمک می کند و از تخریب دیواره های سلولی جلوگیری می کند.
فنل ها همچنین رشد و تجدید سلول را بهبود می بخشند.
ظاهراً به همین دلیل است که در زمان های قدیم به این آجیل ها آجیل جوان کننده می گفتند و در آمریکا در گروه اول محصولات با قابلیت آنتی اکسیدان قرار می گیرند.
پسته حاوی کاروتنوئیدها (لوتئین و زآگزانتین) است که مسئول حفظ بینایی خوب است.
کاروتنوئیدها همچنین به تقویت بافت استخوانی بدن (استخوان ها، دندان ها) کمک می کنند.
پسته تنها مغزی است که حاوی لوتئین و زآگزانتین است!
در میان چیزهای دیگر، این آجیل قهرمان در محتوای فیبر است.
هیچ آجیل دیگری در چنین مقادیری حاوی آن نیست.
30 گرم پسته به اندازه یک وعده کامل بلغور جو دوسر دارای فیبر است.