تمامی نارنگی ها برای رسیدن و قابل مصرف شدن به آب و باران نیاز دارند، اما امروزه محققان در پی کشف نارنگی های آبداری می باشند که برای رشد و رسیده شدن به آب چندانی نیاز نداشته باشد. آراد برندینگ شما را به خواندن مطالب بیشتر در خصوص این موضوع دعوت می نماید.
نارنگی ها از میوه ها آبدار فصل پاییز و زمستان می باشند که دارای مواد مغذی زیادی چون ویتامین سی، آنتی اکسیدان، فسفر، پتاسیم و غیره می باشد علاوه بر مصارف خوراکی در تولید انواع داروها، غذاها، دسرها و غیره استفاده می شوند.
نارنگی کلمانتین جنگلی بدون هسته هستند و نسبت به سایر نارنگی ها سایز کوچک تری دارند و پوستی که به راحتی و با دست جدا می شود، از این رو با استقبال عموم مردم رو به رو شده و میزان فروش بالایی دارد.
در مصرف هر چیزی رعایت شرط اعتدال لازم می باشد که در خصوص مصرف نارنگی نیز صدق می کند، زیرا خوردن بی رویه نارنگی سبز تازه سبب افزایش اسید معده و در پی آن زخم می شود و همینطور مصرف بیش از اندازه نارنگی سبب به وجود آمدن آلرژی می شود.