در زمان قاجار در نارنگی تنباکو جاساز می کردند!

با خواندن مقالاتی از وب سایت آراد برندینگ می توانید به علت جاساز کردن تنباکو و ممنوعیت تنباکو در ایران در زمان قاجاریه پی ببرید و روش جاساز کردن آن را دریابید.

امروزه، بسیاری از دانشمندان به خواص باور نکردنی نارنگی ساتسوما سبز پی برده اند، و همچنین مقالات بی شماری در رابطه با این میوه نشر داده اند.

همانطور که می دانید، نارنگی ساتسوما ترکیبی از پیوند نارنگی و پرتقال تلخ است که به علت طعم و مزه بی نظیر آن فروش نارنگی ساتسوما بسیار بالا رفته است.

اساسا، بسیاری از عمده فروشان برای دریافت سود بیشتر حاصل از فروش نارنگی شمال دست به خرید مستقیم از باغداران زده اند که این عمل باعث افزایش سود و کاهش قیمت خریداری شده نارنگی شده است.