تولید بهترین نارنگی اکیتسو

تولید نارنگی اکیتسو مرغوب و درجه یک در چه منطقه ای از کشور صورت می گیرد؟ آیا بهترین نوع این نارنگی در بازار مرکبات ایران نیز عرضه می شود؟
اکیتسو گونه ای زودرس و از خانواده لیمو عمانی سیاه ساتسوما ژاپنی است. این محصول دارای پوستی براق، روشن و میوه ای آبدار و بدون هسته است که به علت قرار گرفتن در گروه نارنگی های زودرس عرضه و فروش عمده بهترین نوع آن از شهریور ماه آغاز می شود.
تولید لیمو ترش دزفول و به ویژه گونه اکیتسو در نقاط شمال کشور و شهرهایی مانند مازندران رونق دارد، به گونه ای استان مازندران هر ساله به عنوان بزرگترین تولید کننده و صادر کننده انواع نارنگی ژاپنی شناخته می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.