تبدیل نارنگی به گلابی در آزمایشگاه های چین

نارنگی ها در میان تمامی مرکبات پر مصرف تر و محبوب تر بوده، چرا که دارای پوست نازکی می باشند که به راحتی با دست جدا می شود و دلایل علمی آن در آزمایشگاه ها مورد بررسی است و محققان در تلاش هستند که محصولاتی متنوع و جدیدی با ادغام نارنگی با خوراکی های دیگر تولید نمایند که در ادامه آراد برندینگ شما را به خواندن موارد بیشتر دعوت می نماید.

اغلب کشاورزان در سراسر جهان برای داشتن محصولی بیشتر و با کیفیت تر به اصلاح برخی نهال ها دست می زنند و نارنگی ساتسوما جیرفت نیز از این قبیل میوه ها هستند که به نارنگی ژاپنی نیز معروف می باشند.

این نارنگی ها فاقد تخم بوده و از شیرینی فوق العاده برخوردار می باشند که در اندازه های متوسط رو به بالا در میادین میوه و تره بار یافت شده و قیمت بسیار مناسبی نیز دارند.

همانطور که می دانید دو استان مازندران و گیلان دارای بهترین مرکبات می باشد به طوری که نارنگی شمال ایران به سایر نقاط جهان، اعم از کشورهای همسایه چون عراق، روسیه، ترکیه و غیره صادر می شود و این موضوع دلیلی ندارد جز کیفیت بالا و مزه فوق العاده نارنگی های شمال.